Ik zoek een baan

Onze service om je te bemiddelen in een baan is GRATIS. Het salaris is conform de regeling van de organisatie waar je komt te werken, het maakt dus geen verschil of je zou kiezen voor bemiddeling via ons of via een rechtstreekse sollicitatie. 

 

De vraag naar vast personeel is groot en daarom richten wij ons primair op bemiddeling in vaste banen.

 

De veranderingen op de arbeidsmarkt, het nieuwe werken, verlangen een andere aanpak en daarom zijn fysieke vestigingen, naar ons idee, niet meer van deze tijd. Sollicitatie- en evaluatiegesprekken vinden plaats op locatie bij jou in de buurt en in de meeste gevallen al direct bij onze opdrachtgever. Als het gaat om een sollicitatiegesprek dan kun je direct je eventueel toekomstige werkplek zien. 

Uiteraard vinden er ook gesprekken plaats bij ons op kantoor in Monster (ZH), dit kan echter alleen op afspraak!

Je kunt ons een Open sollicitatie sturen of een sollicitatie gericht op de vacatures, via https://intermedbv.nl/Vacatures.aspx.

Als jouw profiel past op de vacature waarop je hebt gereageerd, ontvang je aanvullende gegevens m.b.t. de organisatie/cultuur. Indien een motivatiebrief gewenst is, dan heb je dan alle informatie gekregen om een gerichte brief te schrijven. Wij hebben maar één doel en dat is je bemiddelen in de baan die je zoekt en je niet onnodig belasten met schrijfwerk of langs laten komen.
 
Niet alle vacatures worden door ons gepubliceerd, mocht je geen passende vacature op onze site vinden, stuur dan een open sollicitatie/mail je CV rechtstreeks naar hr@intermedbv.nl   Heb je binnen 5 werkdagen niets gehoord, bel ons dan graag even, telefoon 0174-241999. 

 

Wilt u meer weten? Vul dan hieronder uw
gegevens in voor meer informatie.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerkingen
Bijlage

Intermed de intermediair voor elk beroep

.....Ontdek 't !