Ik zoek een baan

Ik ben op zoek naar een baan
 
 

Onze service om u te bemiddelen in een baan kost u NIETS, niet aan het begin van de sollicitatieprocedure, maar ook niet op het moment dat u in dienst treedt. Het salaris is conform de regeling van de organisatie waar u komt te werken en er is geen verschil in beloning of u rechtstreeks zou solliciteren of via ons; het salaris is gelijk!

 
Wat zoekt u? U zoekt een uitdaging, diversiteit of flexibiliteit. Intermed gaat samen met u op zoek naar net dat beetje meer. Dit doet Intermed op basis van ervaring, kennis en interesse in u als mens. Ambieert u een vaste of tijdelijke baan, in de commerciële of non profit sector, op MBO/HBO/WO niveau? Bij Intermed kunt u alle kanten uit.

U kunt ons een Open sollicitatie sturen of een sollicitatie gericht op de vacatures, via https://intermedbv.nl/Vacatures.aspx.

Niet alle vacatures worden door ons gepubliceerd, mocht u geen passende vacature op onze site vinden, mail dan een Open sollicitatie.

Solliciteren is bij ons heel eenvoudig. door simpelweg uw CV te mailen. Als uw profiel past op de vacature waarop u heeft gereageerd, ontvangt u aanvullende gegevens m.b.t. de organisatie/cultuur en als een motivatiebrief gewenst is door deze opdrachtgever, dan heeft u voldoende informatie om een gerichte brief te schrijven. Wij hebben maar één doel en dat is u bemiddelen in de baan die u zoekt en u niet onnodig belasten met schrijfwerk of langs laten komen.

Mocht u zijn uitgenodigd voor een gesprek dan ontwikkelen wij een profiel, waarin uw interesses/eisen/wensen zijn vastgelegd en vragen wij referenties op, voor dat ene doel en dat is u bemiddelen in de baan die U zoekt.

Intermed, groot geworden door klein te blijven. Dat wil zeggen dat u bij ons opvalt en dat wij met de meest grote zorgvuldigheid uw sollicitatie behandelen!

Zeer velen zijn u reeds voor gegaan en door ons bemiddeld in een vaste baan; wij hebben ervaring genoeg om in concreto te kunnen zeggen hoe snel wij iets voor u kunnen betekenen.

Mail vandaag nog uw sollicitatie naar ps@intermedbv.nl  zodat wij z.s.m. kunnen onderzoeken wat wij voor ELKAAR kunnen betekenen?

Uiteraard wordt u sollicitatie uiterst discreet behandeld.  Heeft u een vraag, bel ons, telefoon 070 – 346 94 08.  

Wilt u meer weten? Vul dan hieronder uw
gegevens in voor meer informatie.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerkingen
Bijlage

Intermed de intermediair voor elk beroep

.....Ontdek 't !