Welkom

Ik zoek personeel
 
Waarom zou u uw personeel via Intermed uitzendbureau / Intermed Werving & Selectie zoeken?

Klant is Koning!
 
Wij hebben ruim 30 jaar expertise als personeelsbemiddelsbureau en kunnen zeggen dat wij onze keurmerken ruimschoots hebben verdiend, op elk niveau en in elke richting. Aan ervaring ontbreekt het ons niet en wij volgen een uiterst kritische wervingsprocedure, soms wel iets te. U krijgt alleen een kandidaat voorgesteld die past en niets anders.
Intermed is onderverdeeld in Divisies, zoals: Intermed-Ondersteunende diensten, Intermed- Juridisch, Intermed-Financieel, Intermed-ICT, Intermed-HR, Intermed-Marcom, Intermed-Logistiek, Intermed-(para)medisch, Intermed-techniek, Intermed-Horeca, Intermed-Secretarieel.
 
Soorten dienstverlening?
Werving & Selectie, Uitzenden, Payrolling, Detachering, Outplacement, Executive Search.
 
Soort personeel?
Voor uw beeldvorming kunt u op deze site een aantal van onze opdrachten vinden. Wij publiceren overigens niet iedere vacature, dit heeft te maken met het soms enorme response, de vertrouwelijkheid of een opdracht voor “schaarse” kandidaten, die alleen vindbaar zijn via ons netwerk of via Headhunting.
 
Tarieven
No cure no pay, d.w.z. dat wij investeren in uw opdracht en wij pas alleen betaald willen krijgen als de opdracht is vervuld. Niets anders, geen kleine letters. Duidelijkheid er zijn al zoveel regels.
 
Expertise behouden?
Kandidaten ontwikkelen en binden aan je organisatie lijkt soms steeds moeilijker te worden. Als medewerkers zich elders willen ontwikkelen, kunt u de expertise niet behouden. Wij willen u hierin graag adviseren.
 
WWZ – maximaal aantal contracten? 
U kunt bij ons een medewerker inhuren op basis van tijdelijke contracten voor de duur van 5,5 jaar.
 
ZZP – veranderende regels?
Let goed op of er geen arbeidsrelatie ontstaat.
 
Regels?
Het worden er steeds meer en waarbij wij u graag willen ondersteunen.Wij zouden graag de geschikte kandidaat, voor uw vacature, willen werven.  Een advies? Kan ook, is vrijblijvend en kost u niets. Wilt u meer informatie bel ons: 070 – 346 94 08 of mail naar ps@intermedbv.nl
 
Intermed groot geworden door klein te blijven.  Ontdek ‘t …
 
  
 
 

 

Intermed uitzendbureau, uw partner voor al uw personeel !