Klant is Koning! 
                                         Kwalitatief personeel is schaars!

 

Om u optimaal van dienst te zijn, is onze service naar potentiele kandidaten hoog.

De veranderingen op de arbeidsmarkt, het nieuwe werken, de hectiek in het dagelijks leven verlangen andere wervingsmethoden en daar passen fysieke vestigingen, naar ons idee, niet meer bij. Wij hebben mobiele werkplekken, afspraken met locaties door het land waar gesprekken plaatsvinden, in de buurt van de sollicitant. Inmiddels vindt 90% van onze 1e gesprekken met de sollicitant al plaats bij de opdrachtgever en reserveren wij een spreekkamer. Op deze manier kun je een sollicitant meer beleving meegeven, ze nog enthousiaster maken om te kiezen voor u als nieuwe werkgever, daarnaast zit u als HR manager aan het einde van de gang en kunnen wij zaken snel afstemmen. 

Wij hebben ruim 30 jaar expertise als personeelsbemiddelsbureau en kunnen zeggen dat wij onze keurmerken ruimschoots hebben verdiend, op elk niveau en in elke richting. Aan ervaring ontbreekt het ons niet en wij volgen een uiterst kritische wervingsprocedure, soms wel iets te. U krijgt alleen een kandidaat voorgesteld die past en niets anders.    

  • Soort personeel? Voor uw beeldvorming kunt u op deze site een aantal van onze opdrachten vinden. Wij publiceren overigens niet iedere vacature, dit heeft te maken met het soms enorme response, de vertrouwelijkheid of het betreft een opdracht voor “schaarse” kandidaten, die alleen vindbaar zijn via ons netwerk of via Headhunting.  
  • Tarieven? No cure no pay, d.w.z. dat wij investeren in uw opdracht en u betaald pas als alles arbeidsvoorwaardelijk rond is met de door ons geworven kandidaat en dan nog volgt de factuur pas 2 weken na de startdatum.  Niets anders, geen kleine letters. Duidelijkheid er zijn al zoveel regels.   

Regels?

Het worden er steeds meer en waarbij wij u graag willen ondersteunen.Wij zouden graag de geschikte kandidaat, voor uw vacature, willen werven.  Een advies? Kan ook, is vrijblijvend en kost u niets. Wilt u meer informatie bel ons: 0174-241999 of mail naar hr@intermedbv.nl  

Intermed groot geworden door klein te blijven.  Ontdek ‘t … 

 

 

Intermed uitzendbureau, uw partner voor al uw personeel !